Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου - Αρνήθηκε την κατηγορία επιβάτιδας για απόπειρα βιασμού

Πειθαρχική διαδικασία για τον οδηγό λεωφορείου μετά την καταγγελία. Ποιος περιοριστικός όρος του επιβλήθηκε. Τι κατήγγειλε η γυναίκα σε βάρος του οδηγού.

Ελλάδα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος οδηγός λεωφορείου που κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού στα Άνω Λιόσια το περασμένο Σάββατο. Ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό τμήμα.

Ο 52χρονος οδηγός βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια επιβάτιδα σε δρομολόγιο το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. 

Ο οδηγός αρνήθηκε την κατηγορία κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, η οποία με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τι ανέφερε η καταγγελία σε βάρος του οδηγού 

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων, την ώρα που οι πόρτες ήταν κλειστές.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 52χρονος οδηγός την πλησίασε και άρχισε να την θωπεύει, ενώ της έκανε και ανήθικες προτάσεις. Η 53χρονη άρχισε να φωνάζει και επίμονα ζητούσε τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού. Εκείνος ατάραχος ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο, ενώ στη συνέχεια άφησε τη γυναίκα σε μια στάση.

Εκείνη με τη σειρά της απευθύνθηκε στις Αρχές. Λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήμα Ασφαλείας Φυλής εντόπισαν τον οδηγό, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η γυναίκα, ενώ από τον κατηγορούμενο πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.

Πειθαρχική διαδικασία για τον οδηγό λεωφορείου μετά την καταγγελία

Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου στα Άνω Λιόσια, τον οποίο κατήγγειλε 53χρονη για απόπειρα βιασμού εξέδωσε η ΟΣΥ δηλώνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση.

Ωστόσο, η διοίκηση της εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής: «Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...