Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση: Σύλληψη υπόπτου στο Χαλάνδρι

Ελλάδα

Ένας 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για άνδρα ο οποίος εξετάζεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου του αυτοκινήτου ο άνδρας δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και κινήθηκε εναντίον τους με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου - βολές ακινητοποίησης - με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο 45χρονος. Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Ωστόσο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Φόρτωση άρθρων...