Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Απάτη σε βάρος δανειοληπτών: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο επιχειρηματίας και ο αστυνομικός

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν έπειτα από τις απολογίες τους ο 34χρονος αστυνομικός και ο 53χρονος επιχειρηματίας, οι οποίοι φέρονται να εξαπατούσαν δανειολήπτες και οφειλέτες.

Οι κατηγορούμενοι υποχρεούνται να καταβάλουν και εγγυοδοσία 5 χιλιάδων ευρώ ο επιχειρηματίας και 3 χιλιάδων ευρώ ο αστυνομικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες με τον επιχειρηματία να ισχυρίζεται ότι εκτελούσε νόμιμα τις εργασίες που του ανέθεταν οι πελάτες του και ότι έχει ολοκληρώσει επιτυχώς περί τις 190 υποθέσεις. Ακόμα, υποστήριξε πως δεν μπορεί η όποια διαφωνία με πελάτη να μεταφράζεται σε εξαπάτηση.

Στους κατηγορούμενους αποδίδονται κατά περίπτωση οι κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση (συμμορία), της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Φόρτωση άρθρων...