Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Απίστευτο και όμως αληθινό: 21 οχήματα «καρφώθηκαν» στην αυλή σπιτιού στην Κω μέσα σε 30 χρόνια (Βίντεο)

Ελλάδα

Στην περιοχή Πελαργός “βρέχει” αυτοκίνητα στην αυλή ενός συγκεκριμένου σπιτιού επί τριάντα χρόνια, φέρνοντας σε αγανάκτηση τον ιδιοκτήτη τη οικίας.

Η Χαρίκλεια Χριστοφή, δημοσιογράφος «ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ», επισημαίνει ότι συνολικά 21 αυτοκίνητα έπεσαν επάνω στον τοίχο της αυλής ενός κατοίκου, ο οποίος δεν τολμά πλέον να βγεί έξω από το σπίτι του φοβούμενος κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη, που νομίζει πως οι δρόμοι προσφέρονται για ράλι.  

Το περασμένο Σάββατο σε ένα τροχαίο, ο Βασίλης Λέγκος, ιδιοκτήτης της οικίας, μονίμως παθών, βρέθηκε για ακόμη μια φορά μπροστά στον γκρεμισμένο τοίχο της αυλής του.

21 οχήματα «καρφώθηκαν» στην αυλή σπιτιού στην Κω μέσα σε 30 χρόνια

«Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός του ΙΧ βγήκε σώος από το τροχαίο, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι», λέει ο κ. Λέγκος, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους τόσων περιστατικών, 21 συνολικά, στην αυλή του. Κάθε φορά υφίσταται ζημίες, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του, πλήν μιας φοράς, που ο οδηγός που προκάλεσε την ζημία κατέβαλε ένα ποσό για την αποκατάστασή της.   

Ο κ. Λέγκος αδυνατεί να εξηγήσει τους λόγους για τα τόσα περιστατικά. Υποθέτει ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν από τον πλαϊνό δρόμο με ταχύτητα 200 χλμ, την ώρα, παίρνοντας την στροφή δεν μπορούν να ελέγξουν το όχημα και αυτό καταλήγει στην αυλή του.

21 οχήματα «καρφώθηκαν» στην αυλή σπιτιού στην Κω μέσα σε 30 χρόνια

Ενδεχομένως εάν απαγορευτεί η στροφή προς το σημείο της οικίας του κ. Λέγκου θα ήταν μια λύση, αλλιώς θα πρέπει να μετακινήσει το σπίτι του, κάτι μάλλον δύσκολο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...