Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

“Από θαύμα ζω” – Όσα είπε ο φοιτητής που ενεπλάκη σε τροχαίο μετά το ξέφρενο πάρτι σε πανεπιστήμιο

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ύψος της Χαλυβουργίας Βόλου, στο ρεύμα προς Λάρισα, μετά το ξέφρενο πάρτι που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο και εξαιτίας του οποίου κατέληξαν στο νοσοκομείο δεκάδες άτομα.

Ένας 23χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που συμμετείχε στο πάρτι, έφυγε αμέσως μετά για τη Θεσσαλονίκη αλλά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμη ένα άτομο και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς από τους δυο.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ κατά 0,90 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, με όριο το 0,25. “Εχασα τον έλεγχο και δεν κατάλαβα πως. Είχα πιει πέντε μπύρες. Τρόμαξα, δεν κατάλαβα πως ζω”, είπε χθες στην έδρα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου”.

Ζήτησε συγγνώμη, παραδέχτηκε το λάθος του και καταδικάστηκε σε έναν μήνα με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...