Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό - Απομακρύνθηκαν τα τρακαρισμένα ΙΧ

Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, που είχε διακοπεί προσωρινά μετά την καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η κίνηση των οχημάτων από το 231ο έως το 227ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου, διεξάγεται από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, γι’ αυτό το λόγο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από πενήντα οχήματα συγκρούστηκαν στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα εφτά άτομα να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων και δύο έγκυες. Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Βέροιας.

Καραμπόλα δεκάδων μέτρων

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο με τη μία σύγκρουση να φέρνει την άλλη και να δημιουργείτε ένα ατύχημα χωρίς προηγούμενο.

Στην περιοχή κατευθύνθηκαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς χωρίς να τραυματιστεί.

Οι επιβάτες των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη Κοζάνη και στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτον...

Καιρός: Αποπνικτικό «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης, υγρασίας και ζέστης – Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία

Ένα «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών που σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 36 βαθμούς Κελσίου θα πλήξει από σήμερα, Παρασκευή (17/5) τη χώρα ...

Φόρτωση άρθρων...