Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Απορρίφθηκε το αίτημα Πισπιρίγκου - Προχωρά η ανάκριση για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Ελλάδα

Προχωρά η ανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η διαδικασία είχε καθυστερήσει έπειτα από το αίτημα της κατηγορούμενης μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου, με το οποίο ζητούσε να συνενωθεί η συγκεκριμένη δικογραφία με εκείνη που αφορά στην δολοφονία της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας.

Το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμά του απέρριψε το αίτημα, κρίνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η συνένωση δεν θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία, το αντίθετο μάλιστα, θα μπορούσε να επιφέρει καθυστέρηση.

Από εκεί και πέρα, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, έχει ήδη προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και ανθρωποκτονίας του κοριτσιού.

Για τα δύο άλλα παιδιά, η ανάκριση πριν διακοπεί, βρισκόταν στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Έξι περιοχές στο επίκεντρο

Σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων αναβαθμίζεται το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη (18.0424), με το νέο «κύμα» κακοκαιρίας να καταφτάνει με ισχυρ...

Φόρτωση άρθρων...