Ευχάριστα τα νέα για την 14χρονη από την Τήνο, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με πατίνι, στο οποίο ήταν συνεπιβάτιδα.
Η ανήλικη αποσωληνώθηκε και εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε χειρουργική κλινική, καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει αισθητή βελτίωση.
Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη δεν έδειξε νέα ευρήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη ήταν συνεπιβάτιδα στο πατίνι, που οδηγούσε μία 15χρονη.
Μετά το ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή, η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με το tinoslive.
Σημειώνεται ότι στη συνέχεια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.
Μετρό Θεσσαλονίκης: 53χρονος υπέστη ανακοπή στον σταθμό Συντριβάνι – Τον έσωσαν εργαζόμενοι με απινιδωτή
Η Βουλή υιοθετεί τα παιδιά των δύο χειριστών του Phantom που σκοτώθηκαν στην Τανάγρα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις