Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Απρόοπτο για τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην Ανάσταση - Πήραν φωτιά τα μαλλιά της

Ένα μικρό ατύχημα είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, λίγο μετά την Ανάσταση, καθώς στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου πήραν φωτιά τα μαλλιά της.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Ανάστασης στη Μητρόπολη Αθηνών στην προσπάθειά της να πάρει την «ευχή» του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου, τα μαλλιά της πήραν φωτιά από τη λαμπάδα που κρατούσε στο χέρι της.

Η ίδια μάλιστα δεν κατάλαβε, ωστόσο ο ιερωμένος που βρισκόταν στα δεξιά του Αρχιεπισκόπου, έσπευσε για την… πυρόσβεση και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό φαίνεται λίγο μετά το 1:09:00 του βίντεο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα -Άδειοι οι δρόμοι, ελάχιστοι κυκλοφορούν στο κέντρο

Έρημη πόλη είναι η Αθήνα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του Σωτήρη Δημητρόπουλου αποτύπωσε σε καρέ στιγμιότυπα από την άδεια πόλη. Κεντρικοί δρόμοι στο κέν...

Φόρτωση άρθρων...