Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Αργυρούπολη: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύντροφό της

Ελλάδα

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται να σοκάρει την κοινή γνώμη. Πρόκειται για γυναίκα στην Αργυρούπολη, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ύστερα από καυγά που είχαν.

Η εν λόγω γυναίκα έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα της και έχει διακομιστεί στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι καταφτάνει η Αστυνομία τράπηκε σε φυγή.

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/1) σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha, φέρεται να υπήρξε προστριβή μεταξύ τους, ενώ γείτονες δήλωσαν πως άκουσαν τον άνδρα να της φωνάζει και να τη χτυπά και τότε κάλεσαν την αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης καταζητείται καθώς όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...