Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Έδειρε άγρια τη σύντροφό του και την έστειλε στην εντατική - Αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελλάδα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται 46χρονος άνδρας που αναζητείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 46χρονος να αρχίσει να γρονθοκοπά στο κεφάλι την 40χρονη καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ίδιος ενημέρωσε στη συνέχεια συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Η 40χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο τμήμα Αλίμου, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης της έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η 40χρονη αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή, το πόρισμα του οποίου θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...