Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Άρτα: Τραγική κατάληξη για τον πατέρα και τον γιο που αγνοούνταν - Βρέθηκαν με το όχημά τους σε χαράδρα

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης πατέρα και γιού, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί ενώ ταξίδευαν από τη Λαμία για την Άρτα.

Έπειτα από σχεδόν τέσσερις ημέρες αναζητήσεων, μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Άρτα και του 38χρονου γιου του, με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Πατέρας και γιος βρέθηκαν νερκοί σε χαράδρα με το όχημα τους, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ».

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα ρίξει «φως» στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Θυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη (20/09), όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Άρτα από τη Λαμία, όπου νοσηλευόταν ο 38χρονος καθώς είχε τραυματιστεί  σε τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος είχε βρεθεί  στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα. Έκτοτε τα ίχνη τους είχαν χαθεί για τέσσερις ημέρες, ώσπου τελικά εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα Κυριακή (24/09) σε χαράδρα με το όχημά τους.

Οι έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις διήρκεσαν τέσσερις μέρες, έως και σήμερα που εντοπίστηκαν νεκροί. Το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα είχε δοθεί σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τους εντοπίσουν.

Ωστόσο οι Αρχές «χτενίζοντας» όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα του εντόπισαν τελικά σήμερα χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε χαράδρα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...