Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πάσχα: Αρχίζει σταδιακά η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων

Ελλάδα

Αρχίζει σταδιακά η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αττική. Από το μεσημέρι της Δευτέρας και έως και αύριο, Τρίτη του Πάσχα στην Αττική πρόκειται να επιστρέψουν περίπου 300.000 αυτοκίνητα. Η επιστροφή θα γίνεται υπό βροχή, όπως έχει ενημερώσει και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σε ισχύ βρίσκονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία, ενώ όπως έχει ανακοινώσει η Ολυμπία Οδός οι ώρες αιχμής για σήμερα είναι από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, ενώ για αύριο, Τρίτη του Πάσχα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ο συγκοινωνιολόγος της Ολυμπίας Οδού, Γ. Χανδάνος, τόνισε ότι μετά το μεσημέρι αναμένεται η επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων, μιλώντας στο Open tv. 

Το τμήμα από τον Ισθμό, μέχρι την Ελευσίνα, θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο από οχήματα, όπως και το τμήμα της Ολυμπίας Οδού, που δέχεται την κυκλοφορία από την Κορίνθου-Πατρών και από τον Μορέα.

Πάντως, δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, με τις ουρές χιλιομέτρων που δημιουργούνται από την επιστροφή των εκδρομέων, τόνισε ο Γ. Χανδάνος, καθώς σημειώνεται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, τις ημέρες των γιορτών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Φόρτωση άρθρων...