Δευτέρα
17 Αυγούστου 2026

Ασπρόπυργος: 28χρονος πυροβόλησε ανήλικο - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 14χρονος στον Ασπρόπυργο, όταν δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα, σε ένα από τα δύο περιστατικά με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου σε οικισμό της περιοχής.

Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ακόμη δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, στο πρώτο περιστατικό ο 28χρονος, ενώ οδηγούσε όχημα, φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με μία γυναίκα που περπατούσε στον οικισμό. Στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα προς το μέρος της.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο 14χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί και σε σπίτι

Λίγο νωρίτερα, στον ίδιο οικισμό, είχε σημειωθεί και δεύτερο περιστατικό. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δύο δράστες προσέγγισαν κατοικία και πυροβόλησαν με καραμπίνα προς το σπίτι.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο δεξί χέρι ένας 25χρονος, ο οποίος επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της έρευνας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους στα δύο περιστατικά.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον 28χρονο στην περιοχή του Ασπροπύργου και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρομά προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού για να απελευθερώσουν φίλο τους

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχτηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού, στη Γαστούνη. Ομάδα Ρομά εισέβαλε στο τμήμα με σκοπό να απελευθερώσει ομόφυλό τους, ο οποίος ε...

Φόρτωση άρθρων...