Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ασπρόπυργος: Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια ασκήθηκε στον 30χρονο γυμναστή δημοτικού

Κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του 30χρονου γυμναστή δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου, ο οποίος καταγγέλθηκε από γονείς. Ο 30χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Τον δάσκαλο γυμναστικής κατήγγειλαν γονείς μαθητών οι οποίοι υποστήριξαν ότι τα παιδιά τους τούς είχαν μεταφέρει περίεργες συμπεριφορές από την πλευρά του δασκάλου τους.

Οι γονείς φέρεται να υποστήριξαν ότι ο γυμναστής γαργαλάει τα παιδιά, ενώ οι γονείς ενός κοριτσιού φέρεται να υποστήριξαν ότι είχε πάρει την κόρη τους στα πόδια του και της σήκωσε την μπλούζα για να τσεκάρει ένα γρατζούνισμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει γρατζούνισμα.

Ο 30χρονος μετά τη σύλληψή του επικαλέστηκε το σύνδρομο Asperger από το οποίο φέρεται ότι πάσχει.

«Η κόρη μου έκανε παράπονα ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος τη γαργαλούσε. Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, πρόκειται για περισσότερα από 50 παιδιά. Έγινε μια συγκέντρωση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Άλλοι γονείς είπαν περισσότερα πράγματα. Χθες πήγαμε στο σχολείο, τον ψάξαμε. Ο κύριος το αρνήθηκε εκείνη τη στιγμή, αλλά, απ' όσα γνωρίζω, τελικά το παραδέχτηκε. Εμείς τα είχαμε μάθει τις τελευταίες ημέρες. Η διεύθυνση μας ενημέρωσε ότι είναι ένας περίεργος άνδρας και μάλιστα του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα δικά του», ανέφερε ο πατέρας της μαθήτριας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω. Έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία».  

«Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις στον γυμναστή, αλλά αυτός συνέχισε να κάνει τα δικά του», πρόσθεσε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...