Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ασπρόπυργος: Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Ελλάδα

Νέα επεισόδια ξέσπασαν από Ρομά στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τις 20:30 Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών.

Οι πυροβολισμοί έγιναν από Ρομά προς αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στη λεωφόρο Διυλιστηρίων. Στην λεωφόρο Διυλιστηρίων κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τις ομάδες των Ρομά και ακολούθησαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. 

Την ίδια ώρα, στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά. Ταυτόχρονα, στα Μέγαρα είναι σε εξέλιξη επεισόδια μικρής έκτασης, στον παράδρομο στο ύψος του 40ού χλμ. της Εθνικής Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ έχει τυλιχθεί στις φλόγες στη συμβολή της οδού Βυζαντίου με την παλιά εθνική οδό, ενώ φωτιές έχουν ξεσπάσει και σε άλλα αυτοκίνητα, την ίδια στιγμή που οι Ρομά δεν αφήνουν την Πυροσβεστική να περάσει ώστε να τις σβήσει και πετούν πέτρες κατά αστυνομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν το επεισόδιο συνέβη όταν οι Ρομά, που έχουν ανάψει φωτιές στους δρόμους, προσπάθησαν να επιτεθούν σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το παιδί της. 

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή βρίσκοντας καταφύγιο σε παρακείμενα οικήματα. Αυτή την στιγμή η πυροσβεστική δεν μπορεί να πλησιάσει για να σβήσει τις φωτιές, καθώς η αστυνομία έχει απαγορεύσει την διέλευση.

Σε εκτροπές της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού έχει προχωρήσει η Τροχαία. 

Κλειστή είναι, ειδικότερα, η Περιφερειακή Αιγάλεω από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Λόγω των μέτρων της τροχαίας η Αττική Οδός ενημερώνει πως τελευταία έξοδος προς Σκαραμαγκά είναι η Λεωφόρος ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...