Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε πεζή στο Ηράκλειο και την εγκατέλειψε– Τον “τσάκωσαν” οι κάμερες - Σοκαριστικό βίντεο

Ελλάδα

Σοκ προκαλεί η σκηνή με παράσυρση πεζής από οδηγό μοτοσυκλέτας και στη συνέχεια εγκατάλειψής της από το σημείο που έγινε το ατύχημα.

Το περιστατικό, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα που υπήρχε έξω από κατάστημα στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στον Μασταμπά και το δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ΕΣΥ ΠΡΟΤΑ κ. Γιάννης Λιονάκης.

Ευτυχώς η γυναίκα, την οποία βοήθησε άλλος πεζός να σηκωθεί από το οδόστρωμα μετά την πτώση της από την πρόσκρουση με τη μηχανή, είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε το αποκαλυπτικό και συνάμα σοκαριστικό βίντεο:

ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΠΕΖΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ!
Οτι πιο απάνθρωπο και αλήτικο,η εγκατάλειψη!Κι όμως ο νόμος,παρά τις πολύχρονες προσπάθειες,δεν αλλάζει.Η κλοπή σοκολάτας είναι ακριβότερη από τη ζωή..
Καλά δεν θα πούμε για τις διαβάσεις στην περιοχή μας,Α.Παπανδρεου,παλιά Ακαδημίας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...