Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Αθήνα: Συνελήφθη άνδρας για αποπλάνηση 12χρονης μέσα σε ξενοδοχείο

Σοκ προκαλεί μία ακόμη υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου στην Αθήνα. Σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα εντοπίστηκε την Κυριακή 12χρονη να κρατείται από 40χρονο άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική επαφή. 

Ο 40χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου. Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής κατηγορείται για «Υποστήριξη της εκούσιας διαφυγής ανήλικης με σκοπό να την μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες» και «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, που συμπλήρωσε τα δώδεκα».

Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε πως η κόρη της το έσκασε από το σπίτι και ότι την έχει αποπλανήσει ένας άνδρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα η 12χρονη έφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτή από τη μητέρα της και βρέθηκε με τον κατηγορούμενο στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνος οδήγησε οδήγησε την ανήλικη στο ξενοδοχείο όπου και έμειναν το βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ότι από καιρό είχε υπόνοιες ότι η κόρη της συνδέονταν ερωτικά με τον κατηγορούμενο, στον οποίο είχε κάνει επανειλημμένες συστάσεις για να μην την ενοχλεί, αλλά η κόρη της δεν το έχει παραδεχτεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να αρνήθηκε ότι έχει ερωτική σχέση με τον συλληφθέντα, χωρίς όμως να δίνει κάποια πειστική απάντηση για το λόγο που βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε εισαγγελέας ανηλίκων. Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων και παιδοψυχιατρικής εκτίμησης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...