Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αττική Οδός: Απατεώνες προσπαθούν να βάλουν μέσα τα αυτοκίνητά τους για να λάβουν αποζημίωση (βίντεο)

Ελλάδα

Επιτήδειοι βρήκαν τον εξής τρόπο να... εκμεταλλευτούν την αποζημίωση που πρόκειται να δοθεί στους οδηγούς που βίωσαν το απόλυτο χάος και την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην περιοχή του Κορωπίου υπήρξαν περιπτώσεις που κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν τα οχήματά τους στην Αττική Οδό, προκειμένου να λάβουν τα 2.000 ευρώ αποζημίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αττική Οδός έχει κάμερες, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ για να εποπτεύσουν τον χώρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι Αρχές κάνουν περιπολίες για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά.

Υποδύονται τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τους ληστεύουν

Την ίδια στιγμή, την κακοκαιρία και τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ εκμεταλλεύονται άλλοι επιτήδειοι, οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς με πρόφαση να ληστέψουν σπίτια.

Οι άνδρες αυτοί στοχεύουν κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων που δεν έχουν ρεύμα, λέγοντάς τους πως είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και έρχονται να αποκαστήσουν τις βλάβες, και στη συνέχεια τους ληστεύουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Φόρτωση άρθρων...