Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ατύχημα σε αγώνες καρτ στην Πάτρα: Οι πρώτες αντιδράσεις του 6χρονου (Photos)

Ο 6χρονος άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρια και τα πόδια του. Το παιδί αναπνέει μόνο του και όλες οι λειτουργίες φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ στην Πάτρα.

Ο 6χρονος άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρια και τα πόδια του. Το παιδί αναπνέει μόνο του και όλες οι λειτουργίες φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.

Ο 6χρονος δεν μίλησε λόγω της βαθιάς καταστολής στην οποία ήταν επί 4 ημέρες, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Μόλις ξύπνησε το παιδί ο Διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης, κάλεσε τους γονείς του για να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Η ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, όπου νοσηλεύεται ο 6χρονος Φώτης, γέμισε από χθες ζωγραφιές.

Ατύχημα σε αγώνες καρτ στην Πάτρα: Οι πρώτες αντιδράσεις του 6χρονου

Οι συμμαθητές του, στην Ά Δημοτικού, μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και επιστρέψει κοντά τους.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, μοιράστηκε την συγκινητική φωτογραφία κάνοντας μία ανάρτηση στο facebook. «Πάμε Φώτη μας…όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε… Πάμε Φώτη», έγραψε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αποπνικτικό «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης, υγρασίας και ζέστης – Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία

Ένα «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών που σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 36 βαθμούς Κελσίου θα πλήξει από σήμερα, Παρασκευή (17/5) τη χώρα ...

Φόρτωση άρθρων...