Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Αχαΐα: 65χρονος απειλούσε με πριόνι 70χρονη και τη βίαζε

Ελλάδα

Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια μια 70χρονη γυναίκα που ζει σε χωριό της Τριταίας στην Αχαΐα. 

Ο 65χρονος κουνιάδος της δύο με τρεις φορές κάθε δεκαπενθήμερο, την απειλούσε με πριόνι και την βίαζε, σκίζοντάς της τα ρούχα ακόμα στην ύπαιθρο. Ο 65χρονος αγρότης της έκλεινε το στόμα με τα χέρια για να μην μπορεί να φωνάξει.

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού την εκβίαζε για να της επιβάλει τον νόμο της «σιωπής», σύμφωνα με το pelop.gr.

Την τελευταία φορά, η γυναίκα αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στον εφιάλτη της, αντιμετωπίζοντας τον δράστη με τα ίδια όπλα. Κρατώντας το πριόνι στα χέρια της, τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει. Μάλιστα, ο 65χρονος φαίνεται ότι φοβήθηκε και απομακρύνθηκε.

Στη συνέχεια, η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί τη Δευτέρα στο Μεικτό Ορκωτό του Αιγίου, έπειτα από δύο αναβολές μέσα στην τελευταία τετραετία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στους 68.851 ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια φέτος - Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-20...

Σκάνδαλο στη Σουηδία με το «εργοστάσιο» ακροδεξιών τρολ - Πώς αξιοποιούσαν την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτική «καταιγίδα» έχει προκαλέσει στη Σουηδία η αποκάλυψη «εργοστασίου» ακροδεξιών τρολ. Σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε ότι το ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών (SD),...

Φόρτωση άρθρων...