Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Αρπάχτηκαν τα πεθερικά στο γαμήλιο γλέντι για μια... παραγγελιά

Ελλάδα

Στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους, γαμπρός και νύφη έγιναν θεατές ενός επεισοδίου που ποτέ δεν είχαν βάλει στο μυαλό τους.

Οι γονείς τους, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια για ένα χορό στην πίστα του κέντρου. Οι ψυχραιμότεροι σηκώθηκαν και προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους, πριν ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Με τις μαρτυρίες για τα όσα έγιναν να προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο 15 Οκτωβρίου σε χωριό της Αχαΐας. Η «παραγγελιά» είχε δοθεί από τους συγγενείς του γαμπρού, όμως εκείνη την στιγμή χόρευαν οι συγγενείς της νύφης. Ο πεθερός της, μαζί με τα παιδιά του επιχείρησε να ανέβει στην πίστα. Οι συμπέθεροί του συνέχισαν να χορεύουν και τα αίματα άναψαν.

– Έκανα παραγγελιά, αφήστε με να χορέψω για τον γιο μου, είπε ο πατέρας!

– Τώρα χορεύουμε εμείς, απάντησε ο συμπέθερος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κουβέντα την κουβέντα, μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια τα δύο σόγια. Μάλιστα δύο νεαροί λογομάχησαν εντονότερα από τους υπόλοιπους, έπεσαν και κάτι σπρωξιές και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.

Ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα «ντράβαλα»! Μόνο που ο γαμπρός είναι πασίγνωστος στην τοπική κοινωνία στα «ορεινά» και στο τραπέζι είχαν κληθεί πολλοί. Μεταξύ αυτών και αιρετοί! Όσο για το ζευγάρι; Επειδή είναι πολύ αγαπημένοι, κοιτούσαν τα συγγενικά τους πρόσωπα με ανοιχτό το στόμα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...