Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτοκίνητο πήγαινε με 199 χιλιόμετρα στη Λεωφόρο Σχιστού με όριο τα 50 – Συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός

Ελλάδα

Για επικίνδυνη οδήγηση συνελήφθη 20χρονος οδηγός από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Τροχαίας Αττικής, ο οποίος εντοπίστηκε από ραντάρ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 31-12-2023, επί της Λ. Σχιστού, περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, να κινείται με ταχύτητα 199 χιλιόμετρα την ώρααντί για 50 που ήταν το όριο, δημιουργώντας κίνδυνο για τα άλλα αυτοκίνητα που κινούνταν στο δρόμο.

Επιπλέον, κατά τροχονόμο έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον 20χρονο οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...