Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Αυτοψία στο ΟΑΚΑ: Drone πετά πάνω από το στέγαστρο Καλατράβα

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories και δείτε σημεία του ΟΑΚΑ που δεν θα μπορούσατε να δείτε αλλιώς.

Ελλάδα
Tags: ΟΑΚΑ

Εικόνες πάνω από τον χώρο του ΟΑΚΑ και από το στέγαστρο Καλατράβα, με χρήση ειδικού drone με ισχυρό τηλεφακό, έκανε σήμερα 30/9, η ομάδα Up Stories.

Όπως ενημέρωσε χθες Παρασκευή 29/9 το ΟΑΚΑ, αναστέλλεται κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ σταματάει, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και οι χώροι να μπορούν να είναι ασφαλείς για τους αθλητές και τον κόσμο.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories και δείτε σημεία του ΟΑΚΑ που δεν θα μπορούσατε να δείτε αλλιώς.

 

Κατόπιν της απόφασης του ΟΑΚΑ, που σε συνεννόηση με τον Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσπρωτία: 17χρονος πέθανε από έμφραγμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί οικογένεια στη Θεσπρωτία, καθώς πέθανε την ώρα που κοιμόταν ένας 17χρονος. Ο 17χρονος πέθανε από έμφραγμα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή κ...

Διαβόητος αρχηγός τουρκικής συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα μετά από συνεργασία ΕΥΠ - τουρκικών Αρχών

Συνελήφθη στην Αθήνα ο αρχηγός της διαβόητου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras», η βάση του οποίου βρίσκεται στα Αδανά της Τουρκίας. Η σύλληψη έγινε στους Αμπελόκηπους. ...

Φόρτωση άρθρων...