Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη 49χρονη -Συνελήφθη πηγαίνοντας να τη δει στην κλινική

Ο συλληφθείς, μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε, επισκέφτηκε την 49χρονη στην οφθαλμολογική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα από τα δύο μάτια της για το οποίο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της.

Ελλάδα

Στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας εντοπίστηκε και προσήχθη αρχικά ο 50χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της πρώην συζύγου του στην περιοχή Ανάληψης της Μεσσήνης.

Ο συλληφθείς, μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε, επισκέφτηκε την 49χρονη στην οφθαλμολογική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα από τα δύο μάτια της για το οποίο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της.

Εκεί οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του με τον ίδιο αρχικά να αρνείται την πράξη.

Τελικά ομολόγησε και φέρεται να υποστήριξε πως το υγρό με το οποίο είχε ποτίσει το πανί που προσπάθησε να βάλει στη μύτη και στο στόμα της πρωην συζύγου του ήταν ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), και το είχε προμηθευτεί από σούπερ μάρκετ.

Όταν δεν τα κατάφερε της το πέταξε από τη φιάλη στο πρόσωπο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως ήδη οι Αρχές είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και το χρησιμοποίησε για την αγορά του απο το σούπερ μάρκετ.

Κατά την ομολογία του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως με την 49χρονη -με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, είχαν χωρίσει το 2015 και τους τελευταίους μήνες ζούσαν και πάλι μαζί- είχαν προσωπικές και οικονομικές διάφορες και αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ο δράστης:

news

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του ασκηθεί δίωξη, ενώ πρόκειται να λάβει προθεσμία έτσι ώστε με τον δικηγόρο του, τον οποίο είδε για λίγο το βράδυ της Τετάρτης, για να μελετήσουν τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και να ετοιμάσουν την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν μιλήσει με την 49χρονη αλλά και με συγγενικά της πρόσωπα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος εμφανίζεται να ζητάει συγγνώμη και να δηλώνε ότι είναι συγκλονισμένος καθώς ισχυρίζεται ότι δεν είχε σκοπό να της προκαλέσει κάποια σοβαρή βλάβη.

Η 49χρονη είχε αποκτήσει αλλά δύο παιδιά με άλλον σύντροφο με τον 50χρονο να χαρακτηρίζεται εμμονικος μαζί της και φέρεται να την ζήλευε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: Ο Δήμαρχος παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ

Καθαρές και άμεσες απαντήσεις στα θέματα που εγείρει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σχετικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης, έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβου...

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...