Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Bιασμός στη Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης γυναίκας που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Θανάσης Ζιώγας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα. Σύμφωνα με τον Θανάση Ζιώγα, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Ακόμα, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, Θανάσης Ζιώγας, αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος είπε πως του έχουν καταγγέλλει ακόμα δύο γυναίκες, το βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγία Τριάδα Βοιωτίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο πο...

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Φόρτωση άρθρων...