Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Δάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ελλάδα

Αύριο, Τρίτη 31 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Δάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη χρόνων με τον καρκίνο.

Εκεί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος θα του πουν το «ύστατο χαίρε» και θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», επιθυμία των μελών της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας όπου και νοσηλευόταν.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ.

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’ αγαπώ πάντα… Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...