Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Μάνος Δασκαλάκης: Η αντίδρασή του μετά τη νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Δήλωση μέσω των δικηγόρων του έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης αναφορικά με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε στην σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται πλέον και για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε στον Alpha μέσω των δικηγόρων του: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. 

Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκρηκτικό κοκτέιλ με υψηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους και αφρικανική σκόνη - Η πρόγνωση για το Πάσχα

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα κυλήσει σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου, ο καιρ...

Αφρικανική σκόνη: Πώς να προφυλαχθείτε - Τα μέτρα που συστήνουν οι πνευμονολόγοι

Προβλήματα δημιουργεί η αφρικανική σκόνη με τους πνευμονολόγους να συστήνουν μέτρα προφύλαξης σε ευάλωτες ομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία...

Φόρτωση άρθρων...