Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε επτά περιοχές της Αττικής

Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Κυριακή 14 Νοεμβρίου, από τον ΔΕΔΔΗΕ, σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής. Πιο αναλυτικά, με βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές ρεύματος θα γίνουν σε:

  • Περιστέρι,
  • Νέα Σμύρνη,
  • Πειραιά,
  • Καλλιθέα,
  • Χαλάνδρι,
  • Κηφισιά και
  • Αργυρούπολη.

Οι ώρες κατά τις οποίες δεν θα έχουν ρεύμα οι συγκεκριμένες περιοχές ποικίλλουν, ενώ υπάρχει και αναλυτική περιγραφή των σημείων και των ωρών κατά τις οποίες θα γίνουν οι διακοπές.

diakopes

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

«Αγαπητοί μας πελάτες, H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτον...

Φόρτωση άρθρων...