Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Απόστολος Λύτρας: «Δεν αποκλείεται και σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου»

Ελλάδα

Μπαράζ αποκαλύψεων γίνονται τις τελευταίες ημέρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha για τη νέα καταγγελία εις βάρος του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει σύλληψη. Ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι αν τυχόν βρεθούν και άλλα βίντεο, τότε ο παρουσιαστής κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, αφού θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία.

Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και αν αποδειχθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πληρωνόταν για τα «ροζ» βίντεο, τότε το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα.

Στο «μικροσκόπιο» οι λογαριασμοί του παρουσιαστή

Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητά από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει ερευνήσει τους λογαριασμούς του 58χρονου, προκειμένου να βρεθούν όλα τα βίντεο που ανήρτησε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα από αυτά που ήδη έχουν γίνει γνωστά.

Οι Αρχές θα «ξεψαχνίσουν» πλατφόρμες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς ακόμα και σε κανάλια ή blog του ίδιου του Παναγιωτόπουλου. Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν και τα θύματα προκειμένου να καταθέσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...