Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δεν έχουν τελειωμό οι απάτες: Του «έφαγαν» πάνω από 9.000 ευρώ για υποτιθέμενο επίδομα

Ελλάδα
Tags: απάτη

Δεν έχουν τελειωμό οι απάτες με διαφόρων ειδών τεχνάσματα που έχουν ως αποτέλεσμα το… άδειασμα των λογαριασμών των θυμάτων.

Συγκεκριμένα, από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2022, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ανυποψίαστο θύμα από υποτιθέμενο λογιστή και με το πρόσχημα καταβολής επιδόματος, απέσπασαν τα τραπεζικά στοιχεία του και αφαίρεσαν από λογαριασμό χρηματικό ποσό 9.100 ευρώ.

Eπίσης, από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος Έλληνα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα ενοικίασης οικίας, που διέθετε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την 1 και 2 Αυγούστου 2022, απέσπασε τμηματικά από άνδρα, χρηματικό ποσό 640 ευρώ, δήθεν για τη σύναψη συμβολαίου ενοικίασης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Φόρτωση άρθρων...