Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Δεν πήγαν στο Κορωπί οι παίχτες του Παναθηναϊκού

Ελλάδα

Πράξη την απειλή τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!

Οι ποδοσφαιριστές δεν μετέβησαν καν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για τη σημερινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 19:00 και ενημέρωσαν το προπονητικό επιτελείο ότι δεν θα δώσουν το παρών.

Οι αρχηγοί επικοινώνησαν και με τον πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν την απόφασή τους να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους.

Επανέλαβαν την απαίτησή τους να πληρωθούν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου αύριο Τρίτη (10/4) όλοι ανεξαιρέτως.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε στον Κωνσταντίνου πως η διοίκηση θα πρέπει να θεωρεί τους παίκτες ως μια ομάδα.

Του ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθούν οι Έλληνες παίκτες να πληρωθούν μόνο εκείνοι όταν υπάρχουν ξένοι απλήρωτοι. Και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αναφορά και στο θέμα του Λουτσιάνο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην σημερινή αποχή από τις προπονήσεις κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης, οι παίκτες θα συζητήσουν εκ νέου και θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή ή θα προπονηθούν.

Πάντως, η δέσμευση της διοίκησης ήταν να καταβάλλει χρήματα στους Έλληνες την Τετάρτη του Πάσχα και στους ξένους μέχρι τις 18 Απριλίου.

Κάτι που σημαίνει πως αν επιμείνει σε αυτό θα έχουμε συνέχιση της αποχής...

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό

Αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Φλοίσβου, από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας διέσχισαν τον Αττικό ουρανό. Πρόκειται για...

Φόρτωση άρθρων...