Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

ΔΕΠΑ Υποδομών: Οι 13 πόλεις που θα πάρουν φυσικό αέριο το 2024

Ελλάδα

Σε δεκατρείς πόλεις της περιφέρειας θα επεκταθεί εφέτος το δίκτυο φυσικού αερίου, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Italgas που έχει εξαγοράσει από το 2022 τα δίκτυα διανομής σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, για το 2024 προβλέπεται η επέκταση του δικτύου σε Γρεβενά, Λιβαδειά, Γιαννιτσά, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Άμφισσα, Αλεξάνδρεια, Καρπενήσι, Ορεστιάδα, Πάτρα και Ιωάννινα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκαναν σήμερα η πρόεδρος της Italgas Benedetta Navarra, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Paolo Gallo, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Υποδομών Barbara Morgante και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΔΑ Francesca Zanninotti.

Παράλληλα αναμένεται η οριστικοποίηση του θεσμικού πλαισίου για την παραγωγή και διανομή βιομεθανίου μέσω των ίδιων δικτύων, που μπορεί να αποτελέσει μια νέα πηγή εισοδήματος για αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...