Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρήτη: Διασωληνωμένη η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Ελλάδα

Τουλάχιστον 14 μαχαιριές δέχτηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της η 36χρονη γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά με κουζινομάχαιρο ο αρραβωνιαστικός της το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι λόγοι που έγινε το αιματηρό περιστατικό μένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι. Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες που είδαν την κοπέλα στο δρόμο αιμόφυρτη να καλεί σε βοήθεια, «το ζευγάρι δεν είχε ποτέ απασχολήσει με τη συμπεριφορά του».

Ο 36χρονος ελεύθερος επαγγελματίας επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού.

Ο πατέρας του 36χρονου ήταν εκείνος που τον αφόπλισε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα, ενώ έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με την Αστυνομία διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας και εκείνος χάσει αίμα.

Όταν εντοπίστηκε, ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για όσα προηγήθηκαν. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος, σύμφωνα με creta24.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...