Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Διασωληνωμένος ο ένας εκ των τριών Κρητικών που τραυματίστηκαν στο Γκάζι

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών - Δείτε πώς έγινε η αιματηρή επίθεση

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί Κρητικοί που τα ξημερώματα του Σαββάτο δέχθηκαν επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση του ενός τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι χαρακτηρίζεται σταθερή μεν, κρίσιμη δε. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς:

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών - πρόκειται για τον αδελφό του χειρουργημενου και έναν φίλο τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή των πυροβολισμών, στις οποίες διακρίνεται ο αδίστακτος γκάνγκστερ να σηκώνει το όπλο του και να πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς.

news
news
news
news

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Αφού συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο πιστολέρο βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που χτυπήθηκε με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου άτομου που προσπαθεί να απομακρυνθεί ενώ δεν δίσταζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

news
news
news

Από το βίντεο επιβεβαίωνεται πως ο δράστης άνοιξε πυρ με μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, και πυροβόλησε τα τρία θύματα στοχεύοντας στο κεφάλι.

news

Οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο υλικό καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

Αμέσως, ακινητοποίησαν το τζιπ τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...