Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Διευθυντής δημοτικού ο άντρας που παρασύρθηκε από Ι.Χ και σκοτώθηκε στις Σέρρες

Ελλάδα

O διευθυντής του 8ου Δημοτικού σχολείου Σερρών, Δημήτρης Χατζηαγοράκης, ήταν ο οδηγός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα.

Ο 61χρονος άντρας είχε κατέβει από το όχημά του προκειμένου να τοποθετήσει το τρίγωνο ασφαλείας, καθώς είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Την ώρα που επέστρεφε στο αυτοκίνητό του, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική   συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...