Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δικαιωμένη δήλωσε η Ιωάννα: Να βρουν ελπίδα όλες οι κακοποιημένες γυναίκες

Ελλάδα

Σε δηλώσεις προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε την Έφη Κακαράντζουλα ένοχη.

Η Ιωάννα, όπως είπε, αισθάνεται δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη, η οποία της επιτέθηκε με το βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. «Μπορώ πια να επικεντρωθώ στην υγεία μου» είπε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Ιωάννα, ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα τους, αλλά και τον κόσμο που όπως ειπε:  «Ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος για μένα… μου έδωσε κουράγιο  για να συνεχίσω τον αγώνα μου»

«Ελπίζω να οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα να μην φοβόνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους».

Ενώ κατέληξε στέλνοντας το δικό της μήνυμα: «θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειασθούν».

 Οι γυναίκες με τις μάσκες

Αμέσως μετά τις δηλώσεις της, η Ιωάννα έπεσε στην αγκαλιά των γυναικών, οι οποίες φορούσαν όλες μάσκες, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης.

Ερωτηθείσα για τις μάσκες η Ιωάννα απάντησε πως «είναι ένας τρόπος να μου συμπαρασταθούν και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαζί μου και θα μπορούσε ο καθένας να είναι στη θέση μου και τους ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...