Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δίκη για δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ξέσπασαν οι γονείς του - «Τα ισόβια να είναι ισόβια»

Ελλάδα

«Τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μπήκε στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του παιδιού του. Για το έγκλημα που πάγωσε τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα, πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Όταν ο Άλκης περικυκλώθηκε από χούλιγκαν που όπως φαίνεται ήταν αποφασισμένοι εκείνο το βράδυ να σκοτώσουν.

«Να περάσουν όλη τους τη ζωή μέσα στη φυλακή. Να γίνουν πραγματικά ισόβια» ζήτησε η μητέρα του Αλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2022 στη Χαριλάου έπειτα από δολοφονική επίθεση.

Στην αίθουσα 184, στον πρώτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όλα είναι έτοιμα για τη «δίκη της χρονιάς» στη Θεσσαλονίκη. Με μέριμνα της διοίκησης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ρυθμίστηκαν το τελευταίο 24ωρο οι λεπτομέρειες που αφορούν κάποια χωροταξικά ζητήματα ενόψει της έναρξης της δίκης και μεταξύ αυτών ο ορισμός των σημείων όπου θα λάβουν θέσεις οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, καθώς το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες της αποδεικτικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...