Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Δίκη για βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας - Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη (Photos)

Mε την απολογία της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα, συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η έδρα έχει αποσυρθεί για να αποφασίσει επί του αιτήματος εάν θα κληθούν ως μάρτυρες ο 36χρονος και η φίλη της κατηγορουμένης, με τους οποίους φαίνεται να είχε  τηλεφωνική επικοινωνία πριν και μετά την επίθεση. 

Ο εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Αμέσως μετά τη διακοπή, η Ιωάννα πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;».

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Δίκη για βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας - Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη

Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη – Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας

Η Έφη Κακαράντζουλα, ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Κακαράντζουλα ξεκινώντας την απολογία της «τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένειά της, αλλά και από την οικογένειά μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Ο αδελφός της Ιωάννας φώναζε από το ακροατήριο «νιάου».

Δίκη για βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας - Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη

Ο εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα να κληθούν οι μάρτυρες «κλειδιά»

Την απόρριψη του αιτήματος των δικηγόρων της Ιωάννας να κληθούν ως μάρτυρες ο 36χρονος άνδρας και μία φίλη της Έφης Κακαράτζουλα που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι πρότεινε στο Δικαστήριο ο Εισαγγελέας της έδρας.
Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας: «Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά. Αν προσέρχονταν, δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσουν εις βάρος τους. Αυτοενοχοποίηση δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Σκεφτείτε αν έχουν βοηθήσει την κατηγορούμενη, να έρθουν εδώ και να το παραδεχθούν. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Τρίτον αν κληθούν ως μάρτυρες και καταθέσουν και ύστερα το δικαστήριο μας στείλει την υπόθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα» είπε ο εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε:

«Το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία».

Η έδρα αποσύρθηκε για να αποφανθεί επί του αιτήματος.

Δίκη για βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας - Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη

Μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη βλάβη ζήτησε ο Κεχαγιόγλου

Νωρίτερα, ο συνήγορος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με γραπτό αίτημα.

Ακόμα, δήλωσε πως «είμαι βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα αφεθεί ελεύθερη χωρίς παρέμβαση από κανένα παράγοντα της δίκης να αναπτύξει τη θέση της. Είναι δικαίωμά της».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...