Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Πραγματογνωμοσύνη για το σύνδρομο Μινχάουζεν ζητά η κατηγορουμένη

Ελλάδα

Επανέφερε η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου το αίτημά της για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να αποδειχθεί ότι η κατηγορουμένη ενώπιον του ΜΟΔ για τον θάνατο της Τζωρζτίνας «είναι υγιέστατη ψυχικά και να τελειώνουμε με αυτό το σύνδρομο».

Μετά τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτριών, που σε προηγούμενες συνεδριάσεις του ΜΟΔ ανέφεραν πως οι συμπεριφορά της μητέρας στο νοσοκομείο στο Ρίο «δεν ήταν συνηθισμένη» και πως θέλησαν να ελέγξουν «μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μητέρα της Τζωρτζίνας», ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, επανέφερε το αίτημά του για πραγματογνωμοσύνη στην εντολέα του: «Έχουμε τη θέση ότι η κατηγορούμενη είναι υγιέστατη ψυχικά. Έχετε τη δυνατότητα να διορίσετε ακόμα και σήμερα πραγματογνώμονες ώστε να τελειώνουμε με αυτό το σύνδρομο. Θέλουμε να τελειώνει αυτή η φημολογία», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Φόρτωση άρθρων...