Μπέρδεμα δημιουργήθηκε για μία ακόμα φορά στη δίκη του ψευτογιατρού. Ο κατηγορούμενος μετήχθη στο δικαστήριο ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα. Το δικαστήριο διέταξε την αποχώρηση του και η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της μητέρας της 14χρονης Δέσποινας, θύματος του ψευτογιατρού.

Ο κατηγορούμενος στις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν είχε δηλώσει παρών στο δικαστήριο επικαλούμενος ότι έχει κορωνοϊό. Μάλιστα δεν είχε χορηγήσει και εξουσιοδότηση στους συνηγόρους του με αποτέλεσμα η δίκη να προχωρά με τον κατηγορούμενο ωσεί παρόντα.

Ο κατηγορούμενος έλαβε εξιτήριο από το Nοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 28 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είναι προσωρινά κρατούμενος. 

Ωστόσο, έπρεπε να μείνει σε πενθήμερη καραντίνα. Για ανεξήγητους λόγους σήμερα διατάχθηκε η μεταγωγική του στο δικαστήριο.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας ζήτησε ο κατηγορούμενος να αποχωρήσει από το δικαστήριο, καθώς δημιουργείται ζήτημα ασφάλειας και υγείας, και ζήτησε τη διερεύνηση της παρουσίας του κατηγορούμενου, ενώ έπρεπε να τηρηθεί η καραντίνα.