Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: «Στυγνή δολοφονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας, προηγήθηκαν πέντε απόπειρες»

Στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε ο δικηγόρος του πατέρας της Μάνου Δασκαλάκη. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τον δικηγόρο του αυτοβούλως μπροστά από την ανακρίτρια στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε σοκαρισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και την προφυλάκιση της συζύγου του για τον θάνατο της κόρης του, Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο εντολέας του θα στηρίξει την κατηγορία.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καράμπελα, ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι «στυγνή δολοφονία που έχει τελεστεί από την κατηγορούμενη».

Ακόμα, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη προσέθεσε πως σήμερα έμαθε ο ίδιος και ο εντολέας του το γεγονός πως προηγήθηκαν πέντε ακόμα απόπειρες.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας δήλωσε κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων: «Ο εντολέας μου είναι πλέον πεπεισμένος είναι εγκληματική ενέργεια. Πίσω από αυτή είναι η κατηγορουμένη. Είναι στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από τη κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως λάβαμε σήμερα γνώση, είχαν προηγηθεί άλλες πέντε τουλάχιστον απόπειρες. Με αυτά τα δεδομένα παρουσιαστήκαμε αυτοβούλως στην κα. Ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα υποστηρίξει αυτή τη κατηγορία ώστε να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Φόρτωση άρθρων...