Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Στην απολογία του θα δώσει όλες τις εξηγήσεις»

Στην επιλογή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του παρέχει ο νόμος προκειμένου να καταδείξει ότι το έγκλημά του δεν ήταν προσχεδιασμένο, αναφέρθηκε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής εξήγησε τον λόγο που ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έλαβε πολλές φορές τον λόγο υποβάλλοντας ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σε δίκες που ασχολούνται με εγκλήματα αυτής της φύσης και για αυτό το λόγο η πρόεδρος του έδωσε πολλές φορές τον λόγο. Όπως ανέφερε το μεγάλο διακύβευμα της δίκης, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο, αν το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και αν τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς «δικαιολογούν» αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσεις όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Ακόμα, ο δικηγόρος είπε ότι ειδικοί επιστήμονες θα κληθούν να καταθέσουν από την υπεράσπιση ως μάρτυρες και θα τοποθετηθούν για τα δεδομένα της δικογραφίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι… τσακώθηκε με επιβάτες (βίντεο)

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα τ...

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...