Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δικηγόρος Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Σε 5,5 - 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι ελεύθερη»

«Σε 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα.

Ο Απόστολος Λύτρας εξέφρασε την ικανοποίησή του, ωστόσο, για την πρόταση του εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας πρότεινε η Έφη Κακαράντζουλα να κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο.

«Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, 20 Μαΐου στις 09:55, άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Έφη Κακαράντζουλα αποχώρησε όταν άρχισε την αγόρευσή του ο Εισαγγελέας και αυτό συνέβη, όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, για δυο λόγους: από τη μία ήταν η αντίδραση εκνευρισμού της και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. 

«Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Αναφορικά με την ποινή για το αδίκημά της, ο δικηγόρος είπε ότι «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», επισήμανε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη κατηγορούμενη είπε ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...