Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Δικηγόρος Πολυχρονόπουλου: «Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «απάτη» στην προκαταρκτική»

Για καταγγέλλοντες «φαντάσματα» έκανε λόγο ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, καταγγέλλουσα που έχει αποχωρήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, είπε πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μάζευε λεφτά για τη Γάζα, «που ήταν πριν από ένα μήνα» και διερωτήθηκε «πού το ήξερε».

Ο Νίκος Αλεξανδρής ξεκαθάρισε πως, στην προκαταρκτική εξέταση δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «απάτη» και σημείωσε πως αν διαπιστωθεί κάποια απάτη θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, παρά το ότι παραδέχθηκε πως γίνεται αναφορά για «εγκληματική οργάνωση».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται και έχουν καταγραφεί σε εικόνες περί εμπλοκής του Πολυχρονόπουλου με τον τζόγο, ο δικηγόρος απάντησε πως, «μια φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι παράνομη, τόσο η λήψη της όσο και η κυκλοφορία της» και διατηρώντας τις επιφυλάξεις του, ως προς την εμπλοκή του εντολέα του στον τζόγο, είπε πως το δικαστήριο στηρίζεται σε νόμιμες αποδείξεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...