Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Λακωνία: Δήλωση σοκ από την αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

«Ας πρόσεχε, πάντα έκανε του κεφαλιού της», δήλωσε η αδελφή της ανήλικης που έπεσε θύμα βιαστών.

Σοκάρουν οι αντιδράσεις των μελών της οικογένειας της 13χρονης, η οποία γέννησε το παιδί του βιαστή της στη Λακωνία.

Μετά την αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης, η οποία υποστήριξε ότι η κόρη της «πήγαινε με πολλούς», οργή προκαλεί και η δήλωση της αδελφής της ανήλικης, λέγοντας «ας πρόσεχε».

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star η 18χρονη αδελφή της 13χρονης, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως και κάποια από τα αδέλφια της.

Σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η 18χρονη απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της. «Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η μεγάλη αδελφή της 13χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...