Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Δήμος Αθηναίων: Αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων

Αποζημιώσεις θα δώσει ο δήμος Αθηναίων στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του δήμου να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών.

Προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του δήμου Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πνιγμένη» στην αφρικανική σκόνη η Αττική – Οι κίνδυνοι και τα μέτρα προστασίας

Με αφρικανική σκόνη ξύπνησε και σήμερα, Τετάρτη 24/4 η Αττική. Η Ακρόπολη αχνοφαίνεται λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας ενώ το υπουργείο Υγείας ζητά από τα άτομα αυξημένου κινδύνο...

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...