Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ντέρμπι Ζέρβα-Αγγελούδη – «Μάχη» στον δεύτερο γύρο

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας βγήκε πρώτος με μικρό προβάδισμα έναντι του δεύτερου Στέλιου Αγγελούδη.

Ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 27,33% και πάνω από 25.000 ψήφους, αρκετά μακριά ωστόσο από το όριο του 43%.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Στέλιος Αγγελούδης, συγκεντρώνει το 25,74% των ψήφων και περνάει στον δεύτερο γύρο, όπου θα αναμετρηθεί με τον νυν δήμαρχο και όπως φανερώνουν τα ποσοστά, τα πάντα είναι ανοικτά για το ποιος θα αναλάβει τη Δημοτική Αρχή της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ -έχοντας και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- Σπύρος Πέγκας, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 20,74% και μένει να δούμε πώς θα μετακινηθούν οι ψηφοφόροι του την επόμενη Κυριακή.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ντέρμπι Ζέρβα-Αγγελούδη

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε περάσει ως δεύτερος στον δεύτερο γύρο και τελικά επικράτησε έναντι του Νίκου Ταχιάου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στις 19:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Άγιο Φως

Στα Ιεροσόλυμα μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Το 'Αγιο Φω...

Άγιο Φως: Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αντιπροσωπεία – Το απόγευμα η άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περί τις 19:30 το απόγευμα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια...

Φόρτωση άρθρων...