Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού και άλλα τρία αδικήματα στον 37χρονo

Ελλάδα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή ασκήθηκε στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του δολοφόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας, σύμφωνα με το patrisnews. Η μετάβασή του κρίθηκε αναγκαία, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο σημειώθηκαν επεισόδια από οργισμένους συγγενείς.

Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο αν η απολογητική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η Ανακρίτρια Ηλείας μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχουν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του κατηγορούμενου.

Ο τόπος της απολογίας θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών Αρχών.

Αύριο η κηδεία της Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον θείο της 

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού έχει βυθιστεί στο πένθος. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, θα πουν αύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου, το τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη, η οποία δολοφονήθηκε τόσο άγρια από τον 37χρονο θείο της.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς στις 6 μ.μ., σύμφωνα με το patrisnews.com.

Δικηγόρος οικογένειας: «Υπήρχε άριστη επίβλεψη στη μικρή»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, αναφέρθηκε στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας του κοριτσιού. 

Ειδικότερα, υποστήριξε ότι από πλευράς οικογένειας «υπήρχε άριστη επίβλεψη στη μικρή».

«Τα Σαββατοκύριακα την άφηνε ελεύθερη μέχρι 22:30, 22:40 αναζητήθηκε», είπε ο δικηγόρος, μιλώντας στο Star.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα είναι έξω, υπάρχει μεγάλη θρασύτητα στον τρόπο που φέρεται», πρόσθεσε ο Κώστας Κρεμμύδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πρέβεζα – Εκκενώνονται περιοχές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, στο Καλαμίτσι. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τη...

Φόρτωση άρθρων...