Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δολοφονία 19χρονου: Αναμένεται να παραδοθεί ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος.

«Ο θάνατος του Άλκη ήρθε μετά από δεκαετίες ανομίας και θανάτων. Κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει αυτό το απόστημα. Αυτή τη στιγμή έχει ευαισθητοποιηθεί στο μέγιστο η κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία. Το γεγονός ευαισθητοποίησε και τους αστυνομικούς πολύ. Συνάδελφοι δε δέχτηκαν να πάρουν την ημερήσια ανάπαυση που δικαιούνταν για να προχωρήσουν την έρευνα για την υπόθεση», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Την ίδια ώρα, σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Ανθούλα Ανάσογλου, αναφορικά με τον 20χρονο Αλβανό που διέφυγε στην Αλβανία και φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Υπήρχε ο νόμος αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Οι ποινές δεν αναστέλλονταν, δεν μετατρέπονταν, ήταν πάρα πολύ σκληρές. Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς που το αγαπούν, είναι το πιο εμπορικό σπορ», είπε η Ανθούλα Ανάσογλου.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο», αποκάλυψε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο του MEGA: 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...